Hearts Of Iron 3: új infók érkeztek

2008. augusztus 26.
3.6241
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Hearts Of Iron sorozat az olyan hardcore stratégia fanatikusoknak okozott örömöt eddig, akik imádják a II.

Világháborút. Ez a tendencia megmarad a következő részben is, amelyről tulajdonképen a GC 08-on rántották le a leplet, azonban most új információkat kaptunk a játékról. Ha szeretnél teljes képet kapni, mégis mennyire vér-stratégia ez a játék, akkor képzeld el mondjuk a Europe Universalis-t második világháborús környezetben és az összkép szinte teljes.

A Hearts Of Iron harmadik része, azonban most minden eddigi határt megdönt és hihetetlen mértékű számokat dönget, az újítások terén. Kezdjük mindjárt azzal, hogy egy több mint tízezer tartományra felosztott térképet kapunk majd, amin szabadon garázdálkodhatunk és átírhatjuk a világháború eseményeit. Hála az előző részekhez képest tovább fejlesztett mesterséges intelligenciának, ez nem lesz annyira egyszerű, a fejlesztők szerint hónapokat el lehet tölteni a játékban unatkozás nélkül. Hogy ezt pontosan mire értik nem tudom, de az biztos, hogy csak egy rétegnek szól, mert mindenki szerintem nem bírja idegekkel hosszú hosszú órákig ugyanazt a térképet bámulni. Tisztelet a kivételnek.

A tervek szerint a világháború eseményeibe bárhol belecsöppenhetünk majd, ahogyan ezt már láthattuk a Europe Universalisban. A fejlesztők szeretnék a háború első napjaitól az utolsóig feldolgozni az eseményeket és a játékos kezébe adni, hogy mennyire szeretné történelem-hűen végigjátszani a gamet. Ha netán valaki Magyarországot szeretné világuralomra juttatni, akár még azt is megtehetné. Azonban míg ez a valóságban lehetetlen, úgy a játékban sem lesz egyszerű feladat. A fejlesztőknek sikerült az egész diplomáciai rendszert is alapjában átformálni, amiről egyenlőre csak annyit tudunk, hogy a pénz kerül a középpontba.

A nem éppen casual játékosoknak való valós idejű stratégia előreláthatólag 2009 harmadik negyedévében fog napvilágot látni, addig van idő tökéletesre csiszolni a játékot és még több újdonságot beletenni. Kíváncsian várjuk mit tudnak kihozni még a témából, az eddigiek biztatóak.
5 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 3 napja

csak jönne már ki nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Tibit

16 éve, 6 hónapja és 23 napja

aki megveszi majd a játékot, nem a grafika miatt fogja! Mind pl. én!
Egy ilyen játékban a látvány nem annyira mérvadó, de ha meg tudják csinálni szépre, akkor miért ne, attól csak még élvezetesebb lenne a játék!

válasz erre

Vendég

16 éve, 6 hónapja és 23 napja

"..de az biztos, hogy csak egy rétegnek szól, mert mindenki szerintem nem bírja idegekkel hosszú hosszú órákig ugyanazt a térképet bámulni. Tisztelet a kivételnek. .."
Hát igen... a mai elkorcsosult világunkban, ahol csak a grafika pompázatossága a mérvadó és a játékok újrajátszhatósága 1 alatt van - igazi csoda ez a játék.
Itt gondolkodni kell. Történelemre tanít. Korhű és irtózatos mennyiségű valós adatot tartalmaz.
Ki nem ****ja le a grafikát? :-)

válasz erre

Tibit

16 éve, 7 hónapja és 16 napja

Hát még én! röhögő smileykacsintó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 11 hónapja és 9 napja

Fincsi már várom!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja