Hearts Of Iron 3: Béta-teszter kerestetik

2009. február 25.
5.6441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A II.

Világháborút feldolgozó egyik legkiválóbb hardcore stratégia játék a Hearts Of Iron sorozat, aminek ezekben a percekben is folynak a munkálatai, hogy a harmadik rész még ebben az évben, ősz környékén megjelenhessen. Mivel a játék irdatlan mennyiségű valós adatot tartalmaz és úgy ragaszkodik a valóság hűséghez, mint egy haldokló az utolsó perceiben az élethez, a fejlesztők béta tesztelőket keresnek játékukhoz, hogy minden gond nélkül kerülhessen a boltok polcaira a Hearts Of Iron 3.

A Paradox Interactive szerint játékuk ismételten a nagy veteránokat szeretné megcélozni, és minden eddigin túltesznek majd az új epizóddal, értve ezalatt a multiplayer és egyszemélyes kampány adta lehetőségeket is. Ha ismered a játék korábbi részeit, és szeretnél már megjelenés előtt egy kicsit beleszagolni, kattints az alábbi linkre, ahol egy kis kitölteni való után, várhatod is a postaládád csilingelését a további instrukciókkal.

A jelentkezés során meg lehet adni, hogy a játék melyik részét kívánod tüzetesebben áttanulmányozni (Interface, Historical Research, AI, Hardware Compability, Multiplayer), tehát mindenki megtalálhatja a számításait, jelentkezéshez kattints a linkre.

Hearts Of Iron 3 bétára jelentkezés
2 hozzászólás

Maniac

16 éve, 5 hónapja és 16 napja

Nem tudom sajnos, szeretnék, mert a második részt hülyére játszottam, és imádok mindent ami világháború, de az időm lehet nem fogja megengedni... Ha sikerül, akkor arról az oldalon úgyis olvashatsz majd egy előzetest...kacsintó smiley De nem sok esélyt látok rá sajnos...

válasz erre

Tibit

16 éve, 5 hónapja és 16 napja

Azért is jelentkezek, ha nem elég jó a gépem, akkor az most majd kiderül!!!
Historical Research-re mentem! Te Maniac, belekóstolsz?kacsintó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja