HD DVD - Szezonvégi kiárusítás

2008. február 27.
1.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Miután a Toshiba is felhagyott szélmalomharcával a HD DVD-ért, feltette az i-re a pontot és lezárt egy rövid, de annál mozgalmasabb korszakot a lemezformátumok történetében.

Marad a Blu-ray, na meg hírmondónak a rivális technológia emlékei, melyekből nem készül már több. A Toshiba bejelentésének hírére a HD DVD lejátszók, lemezek árai olyan szintű mélyrepülésbe kezdtek, mint a valuta válság idejében, 50-60 százalékot esett az áruk.

10 dollár körüli áron mozognak a HD DVD filmek. Érdekes, hogy a combo lemezek ára (DVD/HD DVD) majd duplája a "mezei" HD DVD lemezekének. Az amazon.com-on is szokatlan árakkal lehet találkozni. 50 dollárba kerül például a HD DVD megható az Xbox konzolhoz, Toshiba asztali lejátszót már 90-100 dollár körül lehet kapni. Aki ilyen hardwarre vágyott, csak az árcsökkenésre várt, lám most nagyon jó áron beszerezheti, kérdés van-e értelme pénzt költeni rá.

Kapcsolódó:

Már a Toshiba is lemondott a HD DVD-ről
Eldőlni látszik a formátumháború
A Blu-ray győzött, a Toshiba csak az időt húzza
1 hozzászólás

Dante576

13 éve, 8 hónapja és 1 napja

ÉN megmondtam kedves FutuRetrO barátom!Blu-Ray forever!!!!Ennek örülök csak azt nem értem hogy ki lesz az aki megveszi ezeket még ilyen olcsón is!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljarDAVE profiljadarkomen profilja