HD kiadást kap a GTA: San Andreas?

2014. október 22.
2.5971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Úgy tűnik, hogy a tizedik évforduló alkalmából a Rockstar egy HD kiadás képében újra megjelenteti a GTA-sorozat egyik legismertebb és legkedveltebb tagját, avagy a GTA: San Andreas-t.

A hírek az Xbox Achievements által kiszivárogtatott achievement lista láttán merültek fel, amelyek érdekes módon Xbox 360-ra listázták a játékot, felvetve ezáltal, hogy a Rockstar újra kiadja a konzolra a terméket.

Ez természetesen önmagában még nem feltételezne HD kiadást, de miután a NeoGAF fórumozói észrevették, hogy a játék Classic változata eltűnt az Xbox Live kínálatából - valamint a PSN-ről is -, csak arra tudunk gondolni, hogy egy HD kiadásban kerülhet oda vissza. Bárhogyan is történjen, valami készül a GTA: San Andreas körül, és hamarosan biztosan minden ki is derül majd ezzel kapcsolatban!
GTA: San Andreas-t.'>
4 hozzászólás

Tommy

10 éve, 4 hónapja

Rommá.Fogom.Játszani.röhögő smiley

válasz erre

C64 fun

10 éve, 4 hónapja

Nekem ez nagyon tetszene!mosolygó smiley Remélem igaz a hír, a kedvenc részem volt és ezzel biztos nem egyedül vagyok így.

A legjobb lenne teljesen nextgen grafikával megcsinálni azt a részt. Imádnám!mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja

Ez fura. Annak idején a GTA3 is meg a VC is a tizedik évfordulón kapta meg a mobilos kiadást. SA-nál már nem vártak ennyit, 9 évre a megjelenésre kiadták telefonokra, most meg az évfordulón HD kiadás jönne. Akkor a másik kettőből miért nem jött? Mellesleg úgy tudom már a telefonos kiadás is átesett egy alapos ráncfelvarráson, lehet az jön most konzolokra is. Azért nem bánnám, ha pc-re is jönne, bár nem vagyok egyáltalán az újra kiadások híve. De nekem az is megfelel, ha a mobilos fájlokat belelehet ügyeskedni a pc-sbe. Gondolom hiába van meg valakinek már a játék, nem kap ingyenes upgradet. Meg megmondom őszintén, én pl. steamen nem is szeretném, ha csak úgy lecserélnék az eredeti kiadást. Akkor jelenjen meg két sorban a két verzió.

válasz erre

Bvektor

10 éve, 4 hónapja

Aki értett hozzá az betudta modolni eddig is, bár az elég macerás és kockázatos volt, főleg ha GTA IV szinten csinálta az ember. Jó lenne szerintem ha kijönne, de akkor PC-re is röhögő smiley

válasz erre
GTA: San Andreas
4.969 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja