Haydn: Hamarosan mindenki hallani fog a Darksiders 2-ről

2011. május 30.
2.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Tavaly januárban történt, hogy késve bár, de törve nem, eljött hozzánk War, hogy visszaállítsa az Egyensúlyt, egyszersmind megszabadítsa Földünk népeit az irritáló pokolfajzatoktól.

Annak ellenére, hogy a játék során mindvégig a szánkban éreztünk némi God of War és Prototype mellékízt, a cím elsöprő erejű sikernek örvendhetett a három főplatform mindegyikén, s a történet is nem is ért véget: a THQ köztudottan egy folytatást rejteget a háta mögött, s egyelőre fogalmunk sincs, számíthatunk-e valami letaglózó bejelentésre az E3-on... Az esély mindenképp megvan rá.

Haydn Dalton kortánsem törte derékba reményeinket e kapcsán; a játék vezető dizájnere ekképp felelt, mikor nekiszegezték a twittet, kerül-e bemutatásra valami új Darksiders-matéria az idei E3-on:

"Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem áll módomban, de hamarosan mindenki hallani fog a Darksiders 2-ről."

Az igazsághoz nem kerültünk közelebb: persze, illetékeseink már hónapokkal ezelőtt bevallották, hogy a második részt már kalapálják, egy E3-as bejelentésre való bólintás mindenesetre megnyugtatta volna törékeny gamer-lelkünket. Nagyon reméljük, hogy szóba kerül a jövő hónapban megrendezett eseményen.
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 napja

na erre kívncsi vagyok csakúgy mint magára az e3ra. szerintem nem lesz valami nagy durr az első se volt az

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 napja

Ez tetszene. Az első részt négyszer vittem végig.

válasz erre
Darksiders
2.449 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja