HAWX: Megérkezett az első patch

2009. március 19.
4.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nyugodt szívvel lehetne belevésni a magyar szólások és közmondások hosszú sora közé már azt a mondatot, hogy: "Nincs játék patch nélkül".

Ez ugyanis az utóbbi időben már sokszor nélkülözhetetlen egy-egy alkotás esetében, hiszen nem egyszer előfordult az, hogy az első sebtapaszig szinte játszhatatlan volt a produktum. Szerencsére a HAWX esetében ilyenről nincs szó, az aranylemezre égetett verzió teljesen korrektül működik az első visszajelzések alapján is, apróságokat viszont mindig lehet, illetve kell is javítani.

Ebből a felindulásból futott be most a játék első, 1.01-es sorszámú tapasza, amelyet elsősorban azoknak szerencsés letölteni, akik aktívan használják a kiválóra sikeredett multiplayer módot, hiszen ott javít a legtöbbet a patch. Ha szeretnéd merevlemezedre invitálni a gyógyírt, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani a lentebb megtalálható linkre, majd az Ubisoft oldaláról letölteni a fájlt. Külön felhívnám mindenki figyelmét, hogy figyeljen oda arra, melyik állományt tölti le, ugyanis külön darab készült dobozos, illetve a digitális úton beszerzett verziókhoz.

HAWX Patch 1.01
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja