Hatvanmillióhoz közelít a Wii Sports franchise

2009. november 02.
1.6931
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Megszokott már évek óta, hogy a kiotói játékóriás háza táján sok-sok millióval dobálóznak, ha éppen eladásokról esik szó, legyen az konzol, vagy hozzájuk való játékszoftver.

A Nintendo legfrissebb jelentése szerint a Wii Sports franchise világszinten már csaknem hatvanmillió példányban talált gazdára, ebben persze benne vannak a gép mellé csomagolt példányok is. Az első iterációból 50.54 milliót hordtak szét globális viszonylatban a vásárlók, míg az idén megjelent utódból, a Resort-ból 6.97 millió vándorolt ki eddig a boltokból.

A Wii Fit-nek sincs miért szégyenkeznie a maga huszonkét és félmilliójával, amelyet azért csak képes volt überelni a Wii Play, ebből 24.43 millión adtak túl világszinten. Hogy az impozáns sor itt még nehogy megszakadjon, jelentjük, hogy a Mario Kart Wii szintúgy a húszmillió környékén (18.36 millió) tanyázik, míg az újonc Wii Fit Plus-ra 2.13 millió játékos volt kíváncsi. DS fronton sem hervasztó a helyzet, a New Super Mario Bros. a húszmilliós mérföldkő seggében lohol, a Mario Kart DS pedig a tizenhatmilliós eladott példányszámot lépte át a közelmúltban. Ne feledjük, hogy a Nintendo first party anyagai hosszú hónapokon át keresett cikkek szoktak volt lenni/maradni, így az újoncoknak is megvan az esélyük az akár több tízmilliós eladási mennyiségek eléréséhez.

Hatvanmillióhoz közelít a Wii Sports franchise - 1. kép

3 hozzászólás

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 23 napja

Én a teniszest azér csipem.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 23 napja

a wii sports ****. semmi jó nincs benne

válasz erre

Vendég

15 éve, 7 hónapja és 24 napja

Ja hát ha benne vannak a gép dobozában akor nem nehéz ennyit elpasszolni. Merthogy amúgy egy fos.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja