Hat órás játékidővel bír a Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned DLC

2009. november 20.
1.7251
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Arról eddig is tudtunk, hogy a Borderlands hatalmas számokkal kecsegtetve jelent meg néhány héttel ezelőtt, szerteágazó, sok-sok lehetőséget kínáló játékmenettel, azt azonban nem is sejtettük, hogy első letölthető tartalma is komoly bensővel fog napvilágot látni a jövőben, konzolosoknak már a jövő hét folyamán.

Azzal tisztában voltunk már a bejelentés pillanatában, hogy a The Zombie Island of Dr. Ned névre hallgató DLC egy zombiktól hemzsegő szigetre repít minket, de úgy hittük, nagyjából 1-2 plusz óra alatt onnan is kiírtjuk a hörgő-morgó élőhalottakat.

Aki szintén így vélekedett, az hatalmasat tévedett, hiszen a Gearbox egyik embere, egy bizonyos Paul Helqist egy interjúban elmondta, hogy nem kevesebb, mint hat órás plusz játékidőt kínál a Borderlands első bővítménye, amely már majdhogynem egy dobozos kiegészítőnek is betudható lenne. Az elhangzottakat megkoronázta még azzal, hogy a DLC-ben bejárható területet az alapjátékban megtalálható Arid Badlands-hoz hasonlította, amely nem nevezhető éppen egy kicsi földrésznek.

Az információk tehát továbbra is biztatóak a The Zombie Island of Dr. Ned kiegészítésről, a Borderlands, ezzel együtt pedig a Gearbox brigádja is egyre szimpatikusabb lesz számunkra. Aki már a bővítményt várja, az november 24. napjáig még álmatlan éjszakáktól fog szenvedni, hiszen akkor érkezik csak meg, mindössze 10 dolláros árcédulával, kizárólag konzolokra. A PC-s játékosoknak még egy kicsit várniuk kell rá...
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 13 napja

Állati nagy játék nekem nagyon bejön

válasz erre
Borderlands
6.199 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

iPet profiljamarco profiljarDAVE profiljaMarduk profiljagery1113 profilja