Hatékonyak és megbízhatóak az új EVGA B3-as tápegységek

2017. április 13.
3.3201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A tápegységek piacán mostanság nem álltak elő hatalmas újításokkal a vállalatok, de a verseny a piac folyamatos bővülése miatt egyre kiélezettebb, így a legapróbb réseket is igyekeznek betömni a vállalatok.

Nemrég az EVGA mutatta be az új B3-as szériáját, melynek tagjai 80 Plus Bronze minősítést kaptak. Ez azt jelenti, hogy a 450 és 850 Watt közötti egységek hatékonysága 88 százalék körül mozog, míg a feszültségingadozás 2 százalékon belüli lehet.

Az EVGA igyekezett kompakt méretet adni az újdonságoknak, melyek 15 és 16 centiméter hosszúak, a halk működésről pedig a Hydraulic Dynamic Bearing Fan névre keresztelt technológiájuk gondoskodik. Annak sokan örülhetnek, hogy teljesen moduláris kábelezésről beszélhetünk, illetve az 5 év garancia is jónak mondható.
1 hozzászólás

totyak

1 éve, 7 hónapja és 22 napja

Minden nagyon jónak tűnirajta, még egy jó árat kell társítani hozzá. Moduláris volta miatt azt gondolom azért nem egy olcsó darab.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljagery1113 profiljaDrThezeus profiljaWickedSick profiljaLaci721 profiljaitalianman profiljarDAVE profilja