Hátborzongató The Evil Within előzetes

2014. szeptember 17.
2.0861
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Tokyo Game Show-ról frissen érkező új, szemkápráztató trailer sötéten indít és egyre sötétebb lesz, miközben megmutatja Mikami tébolyult és veszélyes lidércnyomását.

A Bethesda kiadó túlélő horrorjának előzetese betekintést nyújt Sebastian Castellanos veterán rendőr detektív, milyen őrületbe torkolló szenvedéseken megy keresztül a játék során.

A jól összerakott bemutató sok mindent nem mutat meg a játékmenetből, helyette inkább megláthatjuk, hogy általánosságban miféle undorító lényekre számíthatunk. A The Evil Within-t Shinji Mikami tokiói stúdiója, a Tango Gameworks fejlesztette, ami 2010-ben megszerzett a Bethesda. Mikami-nak híres előélete van a túlélő horror játékokban, hiszen fontos szerepet játszott a Resident Evil sorozat fejlesztésében.

A játékot öt platformra fejlesztik: PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, és PlayStation 3 gépekre. Október 14-én kedden érkezik meg Európába és az USA-ba.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Bakker, mekkora hangulata van már ennek a rövid videónak is. Barna nadrágokat bekészíteni, nehogy a család meglássa, hogy baleset történt játék közben

válasz erre

Ravor

6 éve, 2 hónapja és 13 napja

Kár, hogy nem értem mit mondanak benne:/

válasz erre
The Evil Within
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
TGS 2014
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljanagysas profilja