Hátborzongató The Evil Within előzetes

2014. szeptember 17.
2.3271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Tokyo Game Show-ról frissen érkező új, szemkápráztató trailer sötéten indít és egyre sötétebb lesz, miközben megmutatja Mikami tébolyult és veszélyes lidércnyomását.

A Bethesda kiadó túlélő horrorjának előzetese betekintést nyújt Sebastian Castellanos veterán rendőr detektív, milyen őrületbe torkolló szenvedéseken megy keresztül a játék során.

A jól összerakott bemutató sok mindent nem mutat meg a játékmenetből, helyette inkább megláthatjuk, hogy általánosságban miféle undorító lényekre számíthatunk. A The Evil Within-t Shinji Mikami tokiói stúdiója, a Tango Gameworks fejlesztette, ami 2010-ben megszerzett a Bethesda. Mikami-nak híres előélete van a túlélő horror játékokban, hiszen fontos szerepet játszott a Resident Evil sorozat fejlesztésében.

A játékot öt platformra fejlesztik: PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, és PlayStation 3 gépekre. Október 14-én kedden érkezik meg Európába és az USA-ba.

#tv#
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 26 napja

Bakker, mekkora hangulata van már ennek a rövid videónak is. Barna nadrágokat bekészíteni, nehogy a család meglássa, hogy baleset történt játék közben röhögő smiley

válasz erre

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 26 napja

Kár, hogy nem értem mit mondanak benne:/

válasz erre
The Evil Within
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja