Hatásos launch trailert kapott a Moto Racer 4

2016. november 04.
3.1491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Könnyen lehet, hogy az év motoros játékának utolsó kedvcsinálóját kaptuk meg nemrégiben az Anuman és a Microids jóvoltából megjelenő Moto Racer 4 képében, amelyről eddig is tudtuk, hogy jó lesz, de a mostani kedvcsinálóval azért kaptunk még egy tockost ezzel kapcsolatban.

Aki ugyanis nem tudná, a Moto Racer 4 egy olyan árkád versenyjáték lesz, amelyben a terep- és a hagyományos versenymotorozás egyszerre lesz jelen, mindez mutatós versenyekkel, 15 egy- és többjátékos móddal, motor- és motoros kosztümizációval, valamint a videó alapján elragadó élményekkel a középpontban.

Ha tetszik a látvány, a Moto Racer 4 a mai naptól már elérhető a boltok polcain PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, a Sony konzolján PlayStation VR támogatással.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

venoman

4 éve, 2 hónapja és 20 napja

Szerintem gyengécskére sikeredett

válasz erre

totyak

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Hú, hát így elsőre nagyon jó, bár azért látok benne problémás részeket, amik amúgy eljanyagolhatóak. Kicsit 90-es évek hangulata van az egésznek ezzel az idióta motoron való mutatványozással, meg a hátsó lámpa csíkot húzásával, illetve a grafika sem 100%-os. Ellenben a pályák felépítése és színvilága meg nagyon tetszik.

válasz erre

Gólem

4 éve, 2 hónapja és 21 napja

Nagyon ütős lett!

válasz erre
Moto Racer 4
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profilja