Hatalmasat megy a Halo Reach PC-n

2019. december 05.
8.4061
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A napokban végre megkapta a PC-s tábor azt, amire sokan régóta vártak, miszerint a legendás Halo-játékok elkezdtek beszállingózni a platformra - a The Master Chief Collectionből első kézből a Halo Reach került át PC-re.

A közönség roppant mód meg is hálálta a 343 és a Microsoft törekvéseit, lévén elképesztő mennyiségű játékos vetette rá magát a Halo Reach-re, lévén a megjelenés napján az egyidejű játékosok csúcsa 136 ezer volt, majd a rá következő napon 161 ezerre duzzadt ez a szám, ergo masszív növekedést produkált.

Meg sem merjük tippelni, hogy mi lesz itt, amikor a széria többi darabját kezdik el szépen lassan portolni, az viszont biztos, hogy a Microsoft és a 343 kettőse szépen belenyúlt az aranybányába, lévén nemcsak, hogy üzletileg volt az átirat ügyes húzás a részükről, de a közönség igényeit is meghallgatták végre valahára.
5 hozzászólás

totyak

6 hónapja, 2 napja

A közönség igényeit is meghallgatták, csak éveket kellett könyörögni. Nem erről szól ez a történet, pusztán a lóvéról, amit most már a pc-sekből is ideje kisajtolni, így gondolkodik a Micro.

válasz erre

WarriorAutobot

6 hónapja, 2 napja

Az igen!
Sokan várták már akkor a megjelenést.

válasz erre

Ronalddo

6 hónapja, 3 napja

Én is kipróbálnám amúgy, de pénzt nem adnék érte.

válasz erre

VaPe

6 hónapja, 3 napja

Kicsit várták az emberek.

válasz erre

muki

6 hónapja, 3 napja

Várható volt hogy a kiéhezett nép rommá játssza.

válasz erre
Halo: The Master Chief Collection
6.071 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt