Hatalmas frissítést kap áprilisban a Godfall

2022. március 18.
32.5391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Godfall április 7-én kap egy hatalmas ingyenes frissítést, amelyet Exalted Update-nek neveztek el, ami a videojáték bármelyik verziójában (Challenger, Deluxe, Ascended vagy Base), minden platformon behúzható lesz.

Ez azt jelenti, hogy a PlayStation 5, PlayStation 4 és PC játékosok számára ingyenes lesz. A Gearbox Publishing és a fejlesztő Counterplay Games közelgő ingyenes frissítése rengeteg változást, új tartalmat és egyebeket tartalmaz. A fejlesztők szerint a Godfall Exalted Update másfél évnyi, a megjelenés utáni támogatás csúcspontja, és közvetlenül szól a közösség által elmondott főbb elemekhez, amelyeket a Godfallban szeretnének megtapasztalni - mondta Daniel Nordlander, a Counterplay Games játékigazgatója a bejelentés részeként.

Az Exalted frissítés nem csak köszönet azoknak a játékosoknak, akik az első nap óta játszanak és segítenek a fejlődésben, hanem az újonnan érkezőknek is a legjobb pillanatot kínálja, hogy beugorjanak és megtapasztalják Aperion világát.
Godfall április 7-én kap egy hatalmas ingyenes frissítést, amelyet Exalted Update-nek neveztek el, ami a videojáték bármelyik verziójában (Challenger, Deluxe, Ascended vagy Base), minden platformon behúzható lesz.'>
2 hozzászólás

Moby Dick

2 éve, 3 hónapja és 5 napja

Király! Biztos jó lesz.

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 3 hónapja és 6 napja

Brutál hogy ilyen soká is mekkora update van még!

válasz erre
Godfall
11.040 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja