Hatalmas fellendülést hozott az ingyenesség a Rocket League-nak

2020. szeptember 25.
1.3641
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy alaposan megtolja a Rocket League szekerét az, hogy ingyenessé teszik a játékot, de talán ekkora rohamra még maguk a készítők sem számítottak, akik nagy örömmel jelentették legújabb rekordjaikat.
 

Bár az elmúlt öt évben sem panaszkodhatott a Psyonix, hiszen 75 millió játékost értek el az alkotással, akik több mint 5 milliárd mérkőzést vívtak meg, most azonban egy kicsit magasabb szintre emelkedett a dolog, hiszen a Rocket League szerverein volt olyan pillanat a napokban, amikor egyszerre több mint 1 millió játékos tartózkodott egy időpontban.

Nem meglepő ezek után, hogy a játék szerverei többször megadták magukat az elmúlt napokban, hiszen ekkora tömegre a Psyonix sem volt felkészülve, de folyamatosan toldozgatják és foltozgatják a szervereket, hogy ki tudják szolgálni az embereket.
3 hozzászólás

Tommy

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na ne már hogy nem voltak erre felkészülve. Csak kellett az ingyenreklám hír.

válasz erre

rDAVE

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

muki írta:
Na igen, az ingyen játék mindig jól megy.
Fizetősen is népszerű volt, de már 5 éves. Rengeteg F2P játék meg végigdögledez pár hónapot/évet, aztán lelővik. Ott az ubisoft Hyper Scape játéka, már a kutyát sem érdekli. Ingyen dobálták a játékosoknak a battle pass-t és az ingame pénzt.

válasz erre

muki

5 hónapja, 1 hete és 5 napja

Na igen, az ingyen játék mindig jól megy.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt