Hatalmas bestiák a Conan Exiles legfrissebb mozgóképén

2017. január 21.
3.4491
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy újabb látványos trailert mutatott be a Funcom csapata a Conan Exiles kapcsán, amelynek részeként meglepően látványos pillanatokat tekinthetünk meg a korábban többször is körberöhögött játékról.

Most azonban eszünk ágában sincs nevetni, hiszen az alábbi felvételen a gyakorlatban is megtekinthetjük - többek között -, hogy milyen hatalmas bestiák is felbukkanhatnak a pályákon, így az óriási, polipszerű lénytől kezdve, a gigantikus mérges kígyón át a hatalmas óriásig bezárólag mindenféle rémséggel lesz majd dolgunk, miközben azt is megtudhatjuk, hogy miként hódíthatunk meg magunknak birodalmakat.

Ha téged is érdekel a Conan Exiles, január 31-én korai hozzáférésben már letölthető lesz a játék, de tavasszal Xbox One-ra is megjelenik ez a változat, az év másik felében pedig a PS4-es rajongók sem maradnak ki belőle.

Nézd nagyban ezt a videót!



Conan Exiles kapcsán, amelynek részeként meglepően látványos pillanatokat tekinthetünk meg a korábban többször is körberöhögött játékról.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Lehet, hogy nem olyan szép, mint más játékok, lehet, hogy van benne pár kifejezetten csúnya megoldás, de szerintem akkor is bőven emészthető. Nyilván a kiadónak is helyén kellene kezelnie a játékot és nem 14 ezres áron nyitni, az sok lenne érte.

válasz erre

muki

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nem tudom, ez a grafika nagyon tré. De most kicsit jobban tetszik mint eddig.

válasz erre

wegh

7 éve, 9 hónapja és 19 napja

Hát ha csak ezt a videót láttam volna a játékból, akkor azt mondanám, hogy ********* jó lesz. Egy csomó új ötlet van benne, például az emberrablás nagyon érdekesen hangzik mosolygó smiley

válasz erre
Conan Exiles
13.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja