Hat Blizzard játék megjelenése várható három éven belül

2011. szeptember 10.
1.9691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Rendkívül izgalmas híreket osztott meg a nagyvilággal a GameSpot stábja néhány órával ezelőtt, a csapat ugyanis kilátogatott a Citi 2011 Technology konferenciára, ahol nyakon csípték az Activision Blizzard egyik vezérét, Thomas Tippl-t, hogy ugyan nyilatkozzon már valamit a cég jövőbeli terveiről.

Thomas szűkszavú volt ugyan, de elárult egy olyan információt, amire biztosan nem számítottunk volna tőle, lévén megtudtuk, hogy hat Blizzard játék megjelenése is várható az elkövetkezendő három esztendőben.

Hogy ezek miképpen oszlanak majd meg, arról nem beszélt Thomas, mint ahogyan azzal kapcsolatban sem szeretett volna további információkat elárulni, hogy mi lehet az a hat videojáték, amit három éven belül megkapunk. Bár ismervén a Blizzard munkatempóját, a józan ésszel teljes egészében ellentétes, hogy ennyi alkotás is napvilágot lásson tőlük, de ha belegondolunk, ott a két további StarCraft II epizód, a Diablo III, egy vadonatúj World of Warcraft kiegészítőnek is itt lenne már az ideje, de a színen ott a rejtélyes Titan MMO is. Ez ugyan továbbra is csak öt projekt, de ha csak ezekkel lepne meg minket a Blizzard az elkövetkezendő három évben, mi már annak is örülnénk.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja