Hat pályacsomag és négy karaktercsomag érkezik a LEGO DC Super-Villains-hoz

2018. szeptember 03.
4.9401
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Warner Bros és a TT Games bejelentették, hogy a LEGO DC Super-Villains is folytatja a pofátlan lehúzást olyan értelemben, hogy a játékhoz kizárólag pluszban megvásárolható DLC csomagokkal oldhatunk fel több pályát és karaktert.

A készítők bejelentették ugyanis, hogy lesz Season Pass a LEGO DC Super-Villains-hoz, aminek részeként hat pályacsomagot és négy karaktercsomag szerezhetünk be a játékhoz a megjelenés után, de ezek pontos érkezési időpontjáról a későbbiekben jelentenek majd a készítők.

Ami azonban már most biztos, hogy a pályacsomagok közül kettő az Aquaman filmhez, kettő a Shazam filmhez, egy a Batman: The Animated Series-hez, egy pedig a Young Justice-hoz kapcsolódik majd, míg a karaktercsomagok közül egy a DC Super-Villains TV-sorozathoz, egy másik a DC Super Heroes TV-sorozathoz, míg a harmadik a Justice League Dark-hoz, a negyedik pedig különféle DC filmekhez igazodik majd.
LEGO DC Super-Villains is folytatja a pofátlan lehúzást olyan értelemben, hogy a játékhoz kizárólag pluszban megvásárolható DLC csomagokkal oldhatunk fel több pályát és karaktert.'>
1 hozzászólás

Gólem

6 éve, 17 napja

Kenjék a hajukra ezt a ****t.

válasz erre
LEGO DC Super-Villains
16.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja