Hasznos kiegészítőkkel bővül a Cooler Master kínálata

2014. január 16.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A okostelefonokat és táblagépeket sokan azért szeretik, mert még egy laptophoz viszonyítva is sokkal kényelmesebben vihetik magukkal, ráadásul az említett gépek egy rétege már rendelkezik akkora tudással, hogy ne kelljen nagyobb kütyüt cipelni.

A megfelelő tudásból adódóan azonban szép számmal vannak olyanok is, akik az irodában vagy akár bizonyos esetekben otthon sem nyúlnak rögtön a nagyobb gépekhez, hiszen az alapvető funkciókat el tudják kényelmesen is végezni. Ilyenkor azonban nem árt egy stabilabb felület, mely megkönnyíti a táblagép vagy okostelefon használatát, illetve multimédiás tartalomfogyasztás esetén is jó, ha stabilan helyezkedik el készülékünk.

A Cooler Master legújabb termékei pont ezzel a stabilitással ruházzák fel a kompatibilis készülékeket, így akik sokat használják ilyen helyzetekben is valamelyik kütyüjüket most nagyon figyeljenek. A színesebb világot kedvelők számára érkező JAS mini egy minőségi alumínium állvány, mely könnyen hordozható és akár a 8 hüvelykes gépeket is stabil helyzetben képes tartani. A barnás, kékes és zöldes árnyalatokban érkező kiegészítő szinte minden szobában jól mutat majd.

Hasznos kiegészítőkkel bővül a Cooler Master kínálata - 2. kép

A másik érkező kiegészítő a Cube mini nevet kapta, mely szintén minőségi alumíniumból készült és akár 8 hüvelykes gépek elhelyezésére is alkalmas. Az színezést tekintve egy komolyabb termékkel van dolgunk, mely a modern irodák és lakások remek kelléke lehet. Mindkét termék ebben a hónapban rajtol el, méghozzá 20 eurós (6000 Ft) ajánlott áron.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 12 napja

Nekem nem lenne szükségem 6k-s állványra, ott a kezem, vagy egy asztal. Ezek a kitámasztók a haszontalan kiegészítők táborát erősítik véleményem szerint.

válasz erre

Ace2

7 éve, 1 hónapja és 13 napja

A JAS mini tetszik ,de ha kéne akkor a Cube minit használnám a tabomhoz .. és még nem is drága

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaWickedSick profilja