Hasznos újításokat hoz az Intel új chipkészlete

2017. április 20.
3.2361
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A processzorok piacán mostanság az AMD újdonságairól hallani leginkább, mely magával hozta, hogy az alaplapok piacán is az AMD chipkészletre épülő új megoldások dominálnak, de hamarosan jöhet az Intel válasza.

Az év második felében ugyanis piacra kerülnek a vállalat új processzorai, melyekhez természetesen új chipkészletek és rájuk épülő alaplapok is érkeznek. Az új generáció a számozást követve az Intel 300-as széria lesz, melynek legfelső peremén a Z370-es chipkészlet áll majd.

Nemrég biztató hírek érkeztek a felsőkategóriás fejlesztésről, hiszen Gigabites WiFi, valamint USB 3.1 Gen 2 csatlakozó is érkezik vele együtt. Mindkét fejlesztés örömteli és olyan, amelyért a felhasználóknak akár megéri beruházniuk egy drágább alaplapra.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Szerintem ez miatt nem fogok rögtön cserélni egy alaplapot!

válasz erre

totyak

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

Az én ősrégi, ósdi lapom meg USB 2.0-val cirkál, de egész jól elvagyok vele. Érlelődik már egy ideje bennem egy proci csere, ahhoz úgy is kell majd új lap. Abban meg már biztos legalább 3.0 lesz.

válasz erre

kylx

7 éve, 6 hónapja és 14 napja

wiki lista:
3.0 5Gb/s
3.1 10GB/s
3.1 gen2? Na ez egy érdekes dolog.

https://www.msi.com/blog/usb-3-1-gen1-gen2-explained szerint a 3.0 lett a 3.1 Gen 1, és a 3.1 lett a 3.1 Gen 2. Biztos többen tudták ezt már, csak nekem újdonság ez a dolog mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja