Hasznos gamer kiegészítőkkel bővített az Xtrfy

2016. október 28.
3.2831
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az skandináv Xtrfy neve vélhetően sokak számára még ismeretlen, pedig egy ideje itthon is találkozhatunk már a perifériáikkal és kiegészítőikkel, melyek igen magas árkategóriában mozognak.

Ennek megfelelően minőségibb darabokról beszélhetünk, ráadásul komoly eSport háttérrel is rendelkeznek, hiszen a világ egyik legismertebb csapatát, a NiP-et is ők támogatják, valamint termékeiket is a segítségükkel fejlesztik ki. Nemrég három kiegészítőt mutattak be, melyekkel sok kényelmetlen pillanatnak mondhatunk búcsút.

Hasznos gamer kiegészítőkkel bővített az Xtrfy - 2. kép

Az 50 euerós Xtrfy B1 biztosítja az egerünk zavartalan mozgását, de egyben USB HUB-ként is funkcionál, illetve LED világítást is kapott. A szerényebb, 19 eurós Xtrfy C1 szimplán csak arra ügyel, hogy kábelünk ne akadjon bele valamibe, míg a harmadik kiegészítőjük a mechanikus billentyűzettel rendelkezőknek készült.

Hasznos gamer kiegészítőkkel bővített az Xtrfy - 3. kép

A szintén 19 eurós Xtrfy A1 ugyanis új gombokat és a mechanikus zajt csökkentő kiegészítőket tartalmaz, illetve egy tisztításnál hasznos is ecset is a csomag része.

3 hozzászólás

totyak

8 éve, 20 napja

Ez tipikusan parasztvakítós készlet, mert épeszű embernek nem sok szüksége van ilyesmire. Ez a termék azokat célozza meg, akiknek a pénz nem számít és minden szärt megvesznek a gépükhöz.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 20 napja

Ezeknek én se látom sok értelmét, de valakinek biztos kellenek.

válasz erre

Bvektor

8 éve, 20 napja

6000 Ft azért egy szett gumigyűrűért? Nem tudom mi lehet abban a csomagban, de hogy maximum feléért össze lehet szedni ebayen az biztos.
Ezeknek a kábel vezetőknek meg végképp nem tudom mi értelme van. Egy normál X7es egerem van már elég régóta, harisnyázott kábellel, de még soha nem volt ilyen bajom. Hátul lelóg a felesleg, ha húzom az egeret magam felé akkor jön, ha visszatolom akkor visszaesik. Nem tudom elképzelni mi lehet itt a baj.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Xelosz profiljamarco profiljaBotyi profilja