Hasfelmetsző Jack lesz a Visceral Games újabb játékának fókuszában?

2009. október 06.
2.1541
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Korábban több, állítólagosan megbízható forrásból szivárgó információk szerint az Electronic Arts tulajdonában lévő Visceral Games egy Jack The Ripper (Hasfelmetsző Jack) játékon dolgozhat a Dead Space és a Dante's Inferno után.

Ezt az amerikai játékóriás nem erősítette meg, azonban egy címlevédetés ezúttal is árulkodó lehet, ugyanis a The Ripper név a napokban feltűnt az USPTO weboldalán. Nem is olyan régen hivatalosan alá nem támasztott bizonyítékok bukkantak fel a Dead Space franchise folytatását illetően, így most kissé kuszává válhatnak a szálak.

Egyelőre tehát néhány pletykaértékű mozzanatunk és egy címlevédetésünk van annak igazolására, hogy a következő projekt fókuszában a tizenkilencedik században, London, Whitechapel-i nyomornegyedében tevékenykedő sorozatgyilkos, Hasfelmetsző Jack állhat. A link után látható a dokumentum, a további fejleményekre azonban még várnunk kell... A Dante's Inferno a jövő év elején érkezik PlayStation 3, Xbox 360 és PlayStation Portable konzolokra, de, hogy mi lesz a következő projektjük, az ebben a pillanatban még erősen kérdéses.

Hasfelmetsző Jack lesz a Visceral Games újabb játékának fókuszában? - 1. kép

USPTO: The Ripper
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 12 napja

JOL MONDOD ELIZA

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 14 napja

NAGYON OKOS VOLT ÉN CSAK NEKI GRATULA PUSZY NEKI

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profiljarDAVE profiljaXelosz profiljamarco profiljaImperator profilja