Harvardi diplomát kap Bill Gates

2007. március 26.
1.7561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Bill Gates ugyan kicsit megkésve, de diplomát kap a neves Harvard egyetemről, ahova a hetvenes évek elején iratkozott be, azonban végül nem fejezte be tanulmányait.

Az idei harvardi tanévzáró rendezvényen a Microsoft alapítója fog beszédet tartani, és ennek alkalmából az egyetem tanszéke megjutalmazza őt egy tiszteletbeli diplomával. Bill Gates még 1973-ban iratkozott be az elismert intézmény jogi karára, azonban 1975-ben felhagyott tanulmányaival, és barátjával, Paul Allen-nel együtt megalapította a Microsoft nevű céget, amelyet az elmúlt évtizedek alatt olyannyira sikerre vittek, hogy mára már ez lett a világ legnagyobb forgalmat generáló szoftvervállalata.

Gates szintén ezen két egyetemi év alatt ismerkedett meg Steve Ballmer-el, aki jelenleg a redmondi konszern vezérigazgatói posztját tölti be.

A harvardi egyetem számos esetben avatott már tiszteletbeli tagjává közismert hírességeket, most pedig volt diákjukat, Bill Gates-et részesítik ebben az elismerésben. Az intézmény képviselői egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen fokozatú diplomát fognak odaítélni a Microsoft-vezérnek.
1 hozzászólás

kpal

10 éve, 11 hónapja és 21 napja

Itt mutatkozik meg, hogy nem mindig a diploma megléte számít , és később sokkal nagyobb elmeismerést kap.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja