Harry Potter And The Half-Blood Prince: Teaser videó

2008. július 06.
4.0821
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Idén novemberben befut a szám szerinti hatodik Harry Potter kaland megjátékosított változata, a Harry Potter És A Félvér Herceg címmel.

Az Electronic Arts szokásához híven minden bevethető készüléken kihozza majd az anyagot, senki sem fog lemaradni a Roxfort-i varázslótanonc utolsó összecsapásának előzményeiről. Érkezett egy trailer a játék adaptációból, amely nem annyira friss ugyan, mint azt megszokhattátok, ám ha még nem láttátok a két napja kiadott teaser-t, akkor most itt a remek alkalom.

Nagy-Britanniában káosz uralkodik, amiért Voldemort és követői, a halálfalók felelősek. Miután Cornelius Caramel mágiaügyi miniszter helytelenül kezeli a kialakult helyzetet, lemondásra kényszerítik. Utódjává Rufus Scrimgeour válik, amelynek következtében Arthur Weasley-t előléptetik. A játék feldolgozásban végigvihetjük majd a könyvben megírt cselekményt és felkészülhetünk az utolsó nagy összecsapásra.

A Harry Potter És A Félvér Herceg idén ősszel, november közepén érkezik, az összes trendi platformra. A sorozat korábbi darabjai sikeresek voltak, ez esetben sem lesz másként. J.K. Rowling értette a dolgát, a világ egyik legsikeresebb alapvetését vetette papírra hosszú esztendőkön át. Ő mostanra milliárdos, de mi is gazdagabbak lettünk odaadó munkája által. Kiváló mozik és játékok születtek a lejegyzett és egésszé gyúrt fantáziája nyomán. Tekintsétek meg a készülő játék teaser-ét. Nem hosszú, ám annál pofásabb darab.

#tv#
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Az első 3 rész sikerült a legjobban, a 4-et elrontották, a többi meg épphogy elment. A multiplatformitásért jó pont jár a kiadónak, tényleg mindenkire gondolnak mosolygó smiley

válasz erre
Harry Potter and the Half-Blood Prince
10.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja