Harry Potter 6: új trailer

2008. augusztus 20.
12.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Harry Potter sorozat ugyanazt a sémát éli át, mint anno a Gyűrűk Ura.

Mi sem volt természetesebb, mint játékot fejleszteni a filmből illetve a könyvből ugyebár. Bár elég nagy újításokat sikerült belevinni az ezelőtti részbe, innen már tényleg nem vezet sehova út. Bejárhattuk az egész Roxfort-ot, megtehettünk szinte mindent, így az új részből már nem lehet többet kihozni, minthogy a sztorit beleszövik szinte ugyanabba, amit már láttunk az előbbi játékban.

Harry Potter 6: új trailer - 2. kép


Persze apróbb újításokat azért eszközölnek majd, így az egész grafikát átdolgozták, amit természetesen a PC-s verzión lehet majd a legtökéletesebben megcsodálni. Újításnak számít még a quidditch skill gyűjtés, hogy egyre jobbak legyünk majd a varázslóvilágban népszerű sportban, illetve főzhetünk majd mindenféle bájitalokat is, amelyeket felhasználhatunk szinte bármire. Főleg ha már összegyűjtöttük vagy megtanultuk a recepteket. A Roxfort belső kinézete maradt szinte ugyanolyan, mint az előző részben, a körülötte lévő környezetet viszont jócskán kibővítették és átformálták.

Harry Potter 6: új trailer - 3. kép


A Harry Potter és a Félvér Herceg már a könyvben is okozott meglepetéseket, természetesen a játékban nem a könyvből, sokkal inkább a filmből ismert sztorit fogjuk viszontlátni. Tudom, a film még nem jelent meg, de már javában folyik a forgatás és ha a játék novemberben fog érkezni, akkor valószínű a film is valamikor akkortájt. Természetesen a világon létező összes konzolra kihozzák majd a gamet, hogy még a toaletten is játszhassunk vele. Harry Potter rajongóknak kötelező darab lesz, aki most ismerkedik meg a játékkal, annak is tökéletes választás lesz, hiszen a legjobb részt köszönthetjük most, mert ami ugye kimaradt az előző részből, az most itt van és szebb, mint valaha. Ha nem hiszed el, kicsit lejjebb nézd meg a most érkezett trailert!

#tv#
6 hozzászólás

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 20 napja

csak jo sok helyet foglal

válasz erre

Vendég

16 éve, 1 hónapja és 22 napja

mÁR ALIG VÁROM DE REMÉLEM EZ EGY KICSIT KÖNNYEBB, MINT AZ 5.-IKnyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja

szerintem nem lesz rossz, remélem vis****akják az "ugrást" mint az 1 2 3-ban volt

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 21 napja

szerintem ez a játék nagy siker lessz mosolygó smiley legalábbis nekem harry potter rajongónak kacsintó smiley egyszerűen megőrülnék érte ha most megkapnám!!!! röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley meglepett smiley meglepett smiley röhögő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 4 napja

nyelvnyújtó smiley ez a játékm genyo

válasz erre

Vendég

17 éve, 7 napja

zsolt
puszi
harrypotter6
szai.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja