Három új Inferno SSD tároló a Patriottól

2010. július 29.
1.8441
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A kiváló memóriarendszereiről és flash alapú adattárolóiról ismert Patriot Memory a napokban bejelentette, hogy három újabb taggal bővítette ki a szilárdtest-meghajtóinak termékpalettáját.

A frissen reflektorfénybe állított újdonságok a gyártó Inferno szériájának legfiatalabb tagjai, az üzletek kínálatában pedig PI60GS25SSDR, PI120GS25SSDR, valamint PI240GS25SSDR típusjelzéssel fognak felbukkanni, és különlegességük, hogy már a SandForce SF-1200-as sorozatú kontrollerével vannak tervezve.

A három új Patriot Inferno meghajtó 2,5 inches kialakítással lett tervezve, a számítógéphez pedig egy SATA II interfészen keresztül csatlakoztathatóak, de természetesen visszafelé kompatibilisek a korábbi SATA rendszerekkel is. A háttértárolók egységesen MLC (multi-level cell) NAND flash memóriamodulokból épülnek fel, és a fent említett SandForce SF-1222-es vezérlővel vannak felvértezve. A széria három új tagja 60GB (PI60GS25SSDR), 120GB (PI120GS25SSDR), illetve 240GB (PI240GS25SSDR) adatot képes eltárolni, a különleges kialakításuknak köszönhetően pedig egyformán 1ms alatti hozzáférési idővel, és 285MB/s-os szekvenciális olvasási, valamint 275MB/s-os szekvenciális írási teljesítménnyel büszkélkedhetnek.

Az újdonságok felszereltségéből természetesen nem hiányzik a TRIM támogatás sem, a mellékelt beépítőkeretnek köszönhetően pedig a meghajtók minden gond nélkül telepíthetőek az asztali gépek 3,5 inches tárolóhelyére is. A gyártó öt év garanciát vállal a termékekre, és a hivatalos adatok szerint 1,5 millió óra MTBF jellemzi őket (üzemidő meghibásodás előtt). A Patriot Inferno SSD tárolók legújabb 60GB-os, 120GB-os és 240 GB-os tagjainak megjelenési idejéről és áráról a gyártó egyelőre sajnos nem közölt információt.


Három új Inferno SSD tároló a Patriottól - 2. kép



Három új Inferno SSD tároló a Patriottól - 3. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja