Háromszáz Dollár lesz a PlayStation 3 Slim?

2009. augusztus 18.
2.5111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Bár még mindig nem hivatalos, de minden eddiginél biztosabb, hogy hamarosan betoppan a hónapok óta pletykálgatott PlayStation 3 karcsú verziója.

Már csak durván két óra van hátra a Sony konferenciáig, de a Kmart újra akcióba lendült és kilistázta konkrétan a PlayStation 3 Slim-et, mindössze háromszáz Dolláros áron és ami ennél is meglepőbb, hogy az amerikai áruházlánc augusztus huszonnegyedikére várja az első szállítmányok érkezését.

A termék adatlapja szerint a konzol kétszer akkora merevlemezzel lesz szerelve, mint a legelső modell nagyobbik változata, tehát 120GB-nyi üres tárhelyet biztosít majd letöltött játékainknak, videóinknak, képeinknek és zenéinknek. A háromszáz amerikai Dollár magyar pénzre konvertálva nagyjából hatvanezer Forint, azaz durván húsz-huszonötezer Forintos árcsökkentés lóg a lebegőben, amennyiben hitelesek a Kmart által leközölt adatok. A Sony eddigi politikája szerint ez itteni valutában 300 Euro lehet. Hangsúlyozzuk, mindez hivatalossá a hét órakor kezdődő Sony konferencián válhat. Már türelmetlenül forgolódunk. Maradjatok a közelben.

Kmart PlayStation 3 Slim
1 hozzászólás

Blindman

15 éve, 11 hónapja és 8 napja

Öt perc múlva hét...vazzeg tűkön ülök!!röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja