Háromszáz oldalas Valve képregény várható novemberben

2011. július 13.
2.4521
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Manapság - számtalan fanatikus legnagyobb örömére - egyre szorosabb viszony fűződik a videojátékok és a képregények között.

Már megszámolni sem tudjuk, hogy pontosan hány olyan grafikus novella jelent meg a múltban, amelynek az alapját egy játék adta, mindenesetre annyi szent, hogy ez a házasítás sikeres, és a jövőben is találkozni fogunk hasonló kezdeményezésekkel. A sort például a Valve folytatja, akik egy mega-brutális, 300 oldalas képregénykönyvvel jelentkeznek még idén ősszel.

A Dark Horse Comics által készített könyvecske nevetséges 30 dollárba fog kerülni és a Valve Presents: The Sacrifice and other Steam-Powered Stories címmel kerül a boltokba, a tervek szerint már november 3-án. A történetek között kivétel nélkül a Valve által megalkotott koncepciók alapján íródott darabokat találhatunk csak, így biztosan számíthatunk Team Fortress 2, Portal és Left 4 Dead novellákra is. Aki abban reménykedik, hogy készül majd magyar fordítás a kiadványból, az csalódni fog, hiszen egyelőre még az európai megjelenés sem biztosított, ami nyilván nem probléma, hiszen a mai világban már nem akadály a tengerentúlról rendelni bármit is. Azért reméljük - még ha lokalizálás nélkül is, de - az öreg kontinensen is megjelenhet a vaskos könyvecske.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 15 napja

Kötelező vétel lesz nekem. Mondjuk biztos lesz vagy 5 ezerröhögő smiley

válasz erre

DNS

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

A megadott cím és specifikációk mellett ez csakis a már régóta készülőben lévő Half Life: Episode 3 és a Half Life 3 illusztrációkkal ellátott, "making of" dokumentációja lehet.

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

Remélem valaki lefordítja magyarra majd

válasz erre

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 16 napja

De kirááááály!!!!!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaDav2377 profilja