Hárommillió új felhasználó csatlakozott a PSN-hez a hack-incidenst követően

2011. szeptember 02.
2.2281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Az egész videojáték-ipart kellemetlenül érintette az áprilisi PlayStation Network leállás, amely valósággal történelmi ponttá nőtte ki magát - olyannyira, hogy időközben még saját Wikipédia bejegyzést is kapott -, azonban a Sony balsejtelmei végül is egyáltalán nem igazolódtak be.
 

A rendkívüli fiaskó után nem sokkal (mintegy négy hónapra rá) a vállalat szemlátomást probléma nélkül talpra állt. Ezt mi sem tükrözhetné jobban, mint a tény, hogy a tragédiát követően MÉG 3 millió játékos csatlakozott a PlayStation Network kötelékéhez.

Az április 20-ai hackertámadásnak köszönhetően a PlayStation Network hosszú hetekre megbénult, a pitstop pedig több mint 170,000,000 dollárt emelt ki a Sony bukszájából - hanem a vállalatot azért mégsem érintette oly mélyen a dolog.

Howard Stringer, a Sony vezérigazgatója egy az IFA Consumer Electronics Fair eseményen adott nyilatkozatában elárulta, több mint 3 millió PSN felhasználó regisztrált a sajnálatos események után (ellenére?).

"Idén kilapítottak, elárasztottak, meghackeltek és megénekeltek minket itt a Sony-nál. De az elégedetlenség nyara már mögöttünk van."

A biztonsági áttörés és az ezt követő leállás ellenére Stringer bizton állítja, a PSN "most még biztonságosabb és jobb mint valaha".
1 hozzászólás

gymtonic74

11 éve, 5 napja

Az inkabb 3 millio uj account, es nem felhasznalo. En is csinaltam egy ujat az ujraindulasnal. Van mellette meg ketto. Persze amit a Sony fejes allit az jobban hangzik.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profilja