Hárommillió felett a Michael Jackson: The Experience

2011. április 11.
2.3131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a megjelenésekor azt hittük, hogy még a százezres példányszámot sem fogja elérni a UbiSoft által elkövetett Michael Jackson: The Experience, amely egyértelműen a pop királyának a halálát, illetve a körülötte kialakult utólagos kultuszt kívánta meglovagolni.

Merthogy maga a játék a kritikusok szemében óriási bukás volt, ellenben a pénztáraknál mégis kaszált a program, erről árulkodik, hogy a franciák legfrissebb bejelentései szerint csak eddig nem kevesebb, mint hárommillió példány talált gazdára belőle.

Hiába tehát a tisztán látszódó lehúzás, illetve az énekes nevének kihasználása, 3 millió Michael Jackson fanatikus gondolta úgy, hogy nekik szükségük van a játékra, amely egyébiránt Nintendo Wii-n és DS-en, valamint PSP-n produkálta ezt a példányszámot. Ha mindez nem volna elég, hamarosan PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is napvilágot lát a program, amelyek Kinect és Move támogatással felvértezve érkeznek, és az illetékesek hasonlóan jó eladásokra számítanak tőlük. Reméljük tesznek is valamit azért, hogy így legyen!
Michael Jackson: The Experience, amely egyértelműen a pop királyának a halálát, illetve a körülötte kialakult utólagos kultuszt kívánta meglovagolni.'>
1 hozzászólás

skyman

14 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát azért mindig akad egy csomo fanatikus, akinek csak az számit, hogy azzal a személlyel legyen kapcsolatos a dolog. Ez a pár fanatikus itt most épp 3 millioröhögő smiley

válasz erre
Michael Jackson: The Experience
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja