"Háromdés" filmek hamarosan a Nintendo 3DS-en

2011. július 14.
2.9401
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Bár figyelemreméltó hírt képez, a Nintendo mégsem verte nagy dobra ama elhatározását, hogy az elkövetkezőkben a három dimenziós filmeknek is helyet szorít majd kézi alkalmatosság felületén - minderre ugyanis mindössze egy olyan félmondattal tesznek utalást mélyen a Netflix alkalmazás bejelentése alá rejtve, ami még Indiana Jones ereklyekutató-tehetségét is próbára tette volna.

Akárhogy is, ideje tudomásul venni, hogy a Nintendo 3DS a közeljövőben nem csupán interaktív örömöket szolgáltat majd három dimenzióban.

A Nintendo 3DS képernyőjén hamarosan a harmadik dimenziót képviselő filmek is feltűnnek - derül ki a Nintendo Netflix videóletöltő alkalmazását beharangozó írásokból.

"A felhasználók nemsokára hozzáférhetnek a select movies egyik kiegészítő könyvtárához, ahol is 3D-ben nézhetik a tartalmakat anélkül, hogy speciális szemüveget kéne viselniük."

A GDC folyamán a Nintendo említést tett ama szándékáról, hogy háromdimenziós filmtrailereket engedjenek szabadjára, miként erre sor is került a múlt hónapban bemutatott Green Lantern személyében - mely bemutatót letölthetjük az eShop-ról.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

Nem hallottam róla, hogy ez a 3D filmezés megvalósult volna a konzolon. De, ha meg is valósult, nagy sikere biztosan nem lett.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja