Három új nVIDIA grafikus kártyát jelentett be az MSI

2014. február 18.
1.9901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A grafikus kártyák piaca egyre szélesebb kínálatot nyújt a felhasználóknak, mely néhány szempontból negatívan, néhány szempontból pedig pozitívan érinti őket, az MSI személyében nemrég az egyik legnagyobb gyártó bővítette kínálatát.

Maradjunk a napos oldalnál, hiszen a túlkínálat csak rövid ideig okozhat gondot a fejekben, miközben az olyan pozitív hatások, mint például a piac egyre jobb lefedettsége, igencsak sokat segíthetnek a felhasználóknak. Az oldalunkon hivatalos blogot vezető MSI három új taggal bővíti kínálatát, személyükben pedig egy régóta pletykált középkategóriás grafikus kártya két változatát és egy igazi presztízsmodellt ismerhetünk meg.

MSI GeForce GTX 750 és GTX 750 Ti

Az nVIDIA GTX 750-es kártyája már oldalunkon is szerepelt, így aki ismeri a piacot, az már tudhatta, hogy a nagy gyártók sem várnak sokat saját verziójuk bemutatásával. Az MSI nagyon szeretné teljes lefedettségben tudni a játékosoknak tökéletes választásokat nyújtó Gaming szériáját, így nem volt kérdés hova érkezik majd a GTX 750 és GTX 750 Ti. A sima GTX 750 1 GB GDDR5 memóriát kapott, miközben a Ti jelzővel ellátott kártya 2GB GDDR5 memóriával büszkélkedhet. Fontos még megemlíteni, hogy mindkét modell 128-bites interfésszel van ellátva, valamint a csatlakozások terén is megegyeznek, hiszen a DL-DVI-D, HDMI és D-Sub hármas található meg rajtuk.

Hűtésükről a TwinForzr IV Advanced technológia gondoskodik, a Military Class 4-es elemek pedig a strapabíróságot példázzák. A Maxwell architektúra további előnyei közé sorolható a jobb fogyasztás és a fejlettebb grafikus megoldások, melyek tovább erősítik a játékosoknak szánt szériát.

MSI GeForce GTX TITAN Black

Az nVIDIA modelljei közül ha fekete bárányt kéne választani, akkor mindenképpen a GTX Titan lenne az, hiszen egyedülálló erőt képvisel ez a modell. Az MSI is szeretné, ha vásárlói megtapasztalhatnák a kártya erejét, így a legújabb GeForce GTX TITAN Black modell és megérkezett a gyártó kínálatába.

Három új nVIDIA grafikus kártyát jelentett be az MSI - 2. kép

A kártya brutális teljesítményre képes, melyet a 889 MHz / 980 MHz-es órajelek egyáltalán nem tükröznek. A 6144MB GDDR5 memória annál inkább hivatott már papíron is garantálni a kártya erejét, ráadásul 384-bites interfésszel van megáldva ez a modell. Kimenetek terén sem kell szégyenkeznie a kártyának, hiszen a DisplayPort, HDMI, DL-DVI-D és DL-DVI-I négyessel találkozhatunk majd rajta. Ez a kártya, kiegészülve az MSI szaktudásával és olyan szolgáltatásaival, mint például az Afterburner, hamar a játékosok álmává válhat.
5 hozzászólás

Bvektor

11 éve, 16 napja

Elég jól néznek ki, mondjuk nem túl nagy az eltérés a többi gyártóhoz képest. Kíváncsi vagyok itthon milyen árral kerülnek a polcokra.

válasz erre

kpal

11 éve, 16 napja

Titan Black menő smiley szerelmes lettem röhögő smiley ÉN még a "régi" Titannal is kiegyeznék nyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

11 éve, 16 napja

Jujj, az az Msi mennyire vadállat. Blokkolnám röhögő smiley

válasz erre

Vendég

11 éve, 16 napja

Ide vele MOST!!!!!röhögő smiley

válasz erre

1000feri

11 éve, 16 napja

GTX 750 Ti menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaGargameth profilja