Három új MeMo Pad táblagép érkezhet az ASUS műhelyéből

2014. április 18.
2.9421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az ASUS igen sok termék esetében használja ki a Google által dédelgetett Android rendszert, melyek közül a táblagépek igen nagy szerephez jutnak, hiszen a felsőkategóriás termékek mellett az alsóbb kategóriákban is megtaláljuk a gyártót.

A Wi-Fi Alliance oldalán nemrég három új MeMo Pad családba tartozó készülék tűnt fel, melyek a specifikációt nézve igen közel állnak egymáshoz. A legnagyobb különbséget a képernyőjük mérete jelenti, ami jól példázza, hogy a gyártó szeretné a középkategória minden szegmensét lefedni.

A K013, K011 és K010 modellek az említett sorrend szerint 7, 8 és 10,1 hüvelykes kijelzővel érkeznek, melynek felbontása mindhárom esetben 1280x800 pixeles. Az Android 4.4 KitKat rendszert 1GB RAM segíti majd, a processzor típusa pedig nem ismert, de lehetséges, hogy az Intel Bay Trail megoldását látjuk viszont a készülékekben.
3 hozzászólás

teglasdavid

10 éve, 9 hónapja és 20 napja

Az ár érdekli a népet !! röhögő smiley

válasz erre

csirkee

10 éve, 9 hónapja és 20 napja

A mostani memopadok nagyon jók. Árban versenyképesek, minőségben meg hát...annyit mondok, hogy asus. Az újakra kíváncsi vagyok, mennyit változtatnak rajta.

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 9 hónapja és 20 napja

Kinézetre jó, árra kíváncsi lennék, mert asszem jobb, mint a pc-nk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja