Három Turtle Beach újdonság várja a PlayStation 4 tulajdonosokat

2014. június 15.
1.9031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az új konzolgeneráció újabb lehetőséget biztosít a perifériagyártóknak, hiszen a növekvő felhasználói bázis és a kiegészítőket igénylő új játékok nagy piacot nyitottak meg a gyártók számára.

A Turtle Beach már egy ideje jelen van a headsetek piacán, ráadásul a korábbi generációkhoz is készítettek már termékeket, így konzolos téren is rendelkeznek némi tapasztalattal. A Sony konzolja egyelőre jobban áll, mint a redmondi vetélytárs, így elméletben nagyobb piacot céloztak meg három új termékükkel, melyek több kategóriát képviselnek.

Az Ear Force Elite 800 egy prémium vezeték nélküli megoldás, mely a PlayStation 4 mellett a korábbi generációval is kompatibilis lesz. A beépített mikrofonnak köszönhetően külsőre egy szokványos prémium fejhallgatónak tűnik az újdonság, melyet a Bluetooth modulnak köszönhetően mobileszközökhöz is használhatunk majd. Ajánlott ára is jól mutatja a megcélzott szegmenst, hiszen 300 dollárt (68 000 Ft) kérnek majd érte.

Az Ear Force Stealth 400 is a vezeték nélküli vonalon mozog, ám csak sztereó hangzást kínál. Szintén támogatja a korábbi PlayStation generációt is, a mellékelt kábellel pedig a mobileszközökkel is kompatibilissé tehetjük. A visszafogottabb modell ajánlott ára 100 dollár, vagyis nagyjából 23 000 Ft.

Végül egy vezetékes megoldást ismerhettünk meg az Ear Force P12 személyében USB csatlakozással kapcsolódhat a jelenlegi és az eggyel korábbi PS generációhoz, ráadásul megoldható a PS Vita támogatás is. Ez az újdonság már a következő hónapban elérhető lesz, méghozzá 60 dolláros (14 000 Ft) ajánlott áron, míg a másik két termék csak ősszel érkezik.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 9 napja

Nekem igazából a legolcsóbb kategória is sok lenne. Meg ilyen árban szerintem bőven válogathatok mindenféle gyártótól.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 8 hónapja és 9 napja

Mint PS-es ez igen csalogató lenne, mivel minden jelenlegi PS konzollal kompatibilis, de igazából fejhallgatóm van, a hangom meg megtartom magamnak. röhögő smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja