Három Nintendo 3DS-re szánt videojátékon dolgozik a Team 6

2012. február 01.
1.6121
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igazán meglepő bejelentéssel szolgált a minap Ronnie Nelis, avagy a Team 6 csapatának vezére egy interjú során, a főnök ugyanis megerősítette, hogy csapata nem kevesebb, mint három darab videojátékkal is készül a háttérben, méghozzá kivétel nélkül Nintendo 3DS konzolokra.

Aki esetleg nem tudná hová tenni magában a Team 6 nevét, akkor meg lehetne említeni velük kapcsolatban a FlatOut-sorozatot, de alapból jellemzőek rájuk az árkád autós- és motorversenyzős játékok, amelyekből több tucatnyival bír a csapat.

Ebből talán nem nehéz kitalálni, hogy bármit is takarjon az a három Nintendo 3DS-es alkotás - pontosan ugyanis nem árulta el Ronnie, hogy mik készülnek a háttérben - arra már most mérget vehetünk, hogy valamiféle versenyjátékról van szó, a csapat ugyanis, ha akarna sem tudna mást készíteni.

Ronnie Nelis szerint egyelőre még mindhárom cím nagyon korai stádiumban van, de a fejlesztések már kivétel nélkül elkezdődtek úgy egy hónappal ezelőtt. Kíváncsian várjuk, hogy mire megy a Team 6 a Nintendo konzoljával.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 15 napja

koszonom a beszamolot, ngyoan erdekes volt. En szeretem, es hasznalom a Navigont is, bar ez nem csoda, mert nem vagyok iGO FAN. Inkabb az alternativ navigaciokat kedvelem.

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Flatout nagyon jó lenne! De inkább Vitára!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kíváncsi leszek mik ezek

válasz erre

Vendég

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Flatout?meglepett smileymeglepett smileymeglepett smiley Imádtam!röhögő smiley De jó lenne ha megcsinálnák. Eskü vennék miatta kézikonzolt!

válasz erre

Braddock

13 éve, 3 hónapja és 9 napja

Kár hogy csak nintendóra!szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja