Három különleges Mafia II kiadást jelentett be a 2K

2011. április 01.
2.9151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Néhány nappal ezelőtt adtunk hírt nektek arról, hogy az Amazon webáruház listázott egy különleges Mafia II kiadást, amely minden eddig megjelent tartalmat egyben nyújt át a játékosoknak.

A 2K szerencsére nem húzta sokáig az idegeinket, néhány órával ezelőtt ugyanis bejelentették, hogy készül a Greatest Hits és a Platinum Hits kiadás PlayStation 3-ra, valamint Xbox 360-ra, illetve egy Director's Cut is PC-re. A konzolos verziók a tervek szerint már áprilistól elérhetők lesznek, a PC-s változatok megjelenése azonban egyelőre még bizonytalan.

Az Amazon korábbi információi a tartalommal kapcsolatban igaznak bizonyultak, így tehát minden egyes kiadvány tartalmazni fogja a korábban már megjelent letölthető tartalmakat, így többek között például PC-re is elérhető lesz a korábban első ízben csak Xbox 360-ra megjelent The Betrayal of Jimmy bővítmény. Ennél jobb hír talán nem is érkezhetett volna a mai napon a Mafia II fanatikusai számára, akik tehát ha konzollal rendelkeznek, akkor még áprilisban, ha PC-vel, akkor az elkövetkezendő hónapokban szerezhetik be a különleges kiadásokat.
1 hozzászólás

totyak

10 éve, 1 hónapja és 1 napja

Valahogy annyira nem vonz ez a pakk. Nagyon rövid az alapjáték. Nyilván a DLC-kkel hosszabb lesz, de amúgy sincs meg benne a Mafia életérzés. Egynek jó, meg szép is, de ennyi.

válasz erre
Mafia II
10.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Dav2377 profiljaWickedSick profilja