Három izmos androidos eszközt mutatott be a Sony

2014. szeptember 04.
1.6651
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok és táblagépek piacán a Sony egyre jobb készülékekkel indult harcba az utóbbi években, a japán gyártó pedig a jól bevált vonalon nem igazán változtatott, ám így sem lehetünk elégedetlenek.

A legfontosabb bejelentésük egyértelműen az új zászlóshajó, a Sony Xperia Z3 érkezése volt, mely 5,2 hüvelykes Full HD kijelzővel, 3GB memóriával és Qualcomm Snapdragon 801-es SoC-kal felszerelve kerül a boltokba. A hátsó 20 megapixeles kamerával akár 4K videókat is rögzíthetünk, míg a Gorilla Glass üveg és az IP68-védettség a tartósságot biztosítja majd.

A trendet követve rögtön be is mutatták az új csúcsmodell kistestvérét is, mely találóan a Xperia Z3 Compact nevet kapta. A 4,6 hüvelykes HD kijelző nem olyan szép, mint a bátyus Full HD-ja, azonban a 2GB memória és a Qualcomm Snapdragon 801-es megoldás már igazán impozáns. A hátlapon is hasonlóságot fedezhetünk fel, hiszen ez a modell is 20 megapixeles kamerát kapott, így összességében az újdonság személyében a kijelzőt leszámítva egy korrekt felsőkategóriás modellt ismerhetünk meg.

Három izmos androidos eszközt mutatott be a Sony - 2. kép

A harmadik androidos újdonságuk pedig a Z3 Tablet Compact nevet kapta, mely nevéből adódóan a japánok új iPad Mini kihívója lenne. A 8 hüvelykes kijelző Full HD felbontást kínál, a friss Android rendszert pedig a már kétszer emlegetett Qualcomm Snapdragon 801-es SoC és 3GB memória hajtja majd.
7 hozzászólás

Ravor

10 éve, 4 hónapja és 20 napja

Egész jól néznek ki ezek a telefonok és az is, ami bennük van, ha jó áron kerülnek majd piacra, akkor lehet, hogy az egyiket a szolgálatomba is fogom állítaninyelvnyújtó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nekem örök kedvencek a Sony telefonok, mindig is ilyen készülékeim voltak és ezek is nagyon szépek és okosak. Persze meg is kérik majd az árát. Annak örülnék, ha a Sony belátná végre, hogy nem csak a legújabb modelljeibe kellene a friss android rendszert vinni, mert a régebbi készülékek között is akad bőven, ami bírná és jót tenne neki.

válasz erre

marco

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nekem ez már túl kerek és gömbölyű... szomorú smiley A Tablet Compact nem rossz, a mostani tabletem kicsit nagy néha az olvasáshoz de ez tökéletes lenne... Na majd meglátjuk.

válasz erre

1000feri

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

a samsung fekötheti a ..... nyelvnyújtó smiley

válasz erre

Hentes

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Gyönyörű készülékek!meglepett smiley Az áruk viszont uhhh....

válasz erre

csirkee

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

KELLL, gyönyörű és okos! Remélem ismét nagyon jó áron fogják adni a szolgáltatók, ahogy a Z2-nél tették!

válasz erre

kpal

10 éve, 4 hónapja és 21 napja

Nokia egy frisitéssel megoldja 4K-t 930 ,1520 telefonokon. mosolygó smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
IFA 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja