Három Fight Night Champion DLC érkezik a közeljövőben

2011. március 29.
2.7201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb letölthető tartalmakat jelentett be az Electronic Arts brigádja a nemrégiben megjelent és számtalan újdonsággal felvértezett Fight Night Champion című bokszolós videojátékhoz.

Hogy pontosak legyünk, három DLC-ről szólt a fáma, amelyek az elkövetkezendő napokban és hetekben fognak megérkezni az Xbox Live és a PlayStation Network kínálatába. Sajnos pontos datálásunk nincsen, de a csomagok tartalmáról már van némi információnk.

Az első pakk a Heavyweight Legends Pack lesz, benne olyan legendás ökölvívókkal, mint Jack Johnson, Jack Dempsey, Rocky Marciano, Joe Louis és Floyd Patterson, akikkel a telepítést követően magunk is ringbe szállhatunk. Ha 800 MS pontért vagy 10 dollárért vesszük meg ezt a csomagot, akkor megkaphatjuk ajándékba a Bare Knuckles Boxing pack-ot, a DLC alapesetben viszont 320 MS pontot vagy 4 dollárt kóstál, míg a bokszolók egyenként 160 MS pontban vagy 2 dollárban fájnak.

Ez természetesen még nem minden, hiszen a Bare Knuckles Boxing pack önmagában is megvásárolható lesz, tartalmát tekintve egy vadonatúj offline játékmóddal a fedélzeten, amely a sport régi szabályrendszerét használja fel. A harmadik és egyben utolsó letölthető csomag az Alternate Weight Class pack nevet kapta, amely 80 MS pontért vagy 1 dollárért lesz letölthető és segítségével a már jól ismert játékosok alternatív változatait készíthetjük el magunknak.
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Ezt is szívesen kipróbáltam volna, de ez sem jött PC-re. EA-nek érdekes taktikája van. Olyan sportágakat, mint az NFL kiadnak PC-re, pedig vélhetően É-Amerikán kívül a kutya nem játszik vele, de egy bokszolós játékot, amire lenne igény világszerte, azt csak konzolra tolja.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja