Három ECO-szériás MSI alaplap mutatkozott be hivatalosan

2014. július 09.
1.7021
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az MSI számos szegmens számára kínál specifikus alaplapokat, melyekkel hivatalos blogjukbban gyakran találkozhattok, nemrég pedig egy potenciális blogtémát lepleztek le, melyről korábban a Computex 2014 alkalmával mi is írtunk. A rendezvény alkalmával ugyanis bemutatkozott egy új széria, mely az ECO nevet kapta, ahogy pedig neve mutatja, a család tagjainak fő erénye a környezettudatosság és hatékonyság.

A témának megfelelően zöldes színezést kapott a család, mely jól mutat az Intel alapokra helyezett modelleken.

Elsőre a H97M ECO, B85M ECO és H81M ECO hármas érkezik, melyek chipkészlete az előtagokból egyértelműen kivehető. Jó néhány megszokott MSI-megoldást is megkaptak az új modellek, így Military Class 4-es alkatrészek és a Guard-Pro védelem is helyet kapott a megoldáson.

Három ECO-szériás MSI alaplap mutatkozott be hivatalosan - 2. kép

Az alaplapok legnagyobb erényét a fogyasztás adja, hiszen egy villanykörténél is kevesebb energiát fogyasztanak. Az ECO Center Pro néven érkező alkalmazás részletes elemzést mutat és számos beállítási lehetőséget rejt magában. Az család árazása és a régiós megjelenése még nem ismert.
hivatalos blogjukbban gyakran találkozhattok, nemrég pedig egy potenciális blogtémát lepleztek le, melyről korábban a Computex 2014 alkalmával mi is írtunk. A rendezvény alkalmával ugyanis bemutatkozott egy új széria, mely az ECO nevet kapta, ahogy pedig neve mutatja, a család tagjainak fő erénye a környezettudatosság és hatékonyság.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az energiatakarékosságon kívül mást nem is tudok elképzelni, hogy mitől lehet egy hardver környezettudatos. Maximum, ha újrahasznosított anyagból készülne.

válasz erre

kpal

10 éve, 6 hónapja és 23 napja

Ez szép . azért ha megnézzük 10 éve mennyit fogyasztottak a gépek és ma azért van fejlődés.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Eco alaplapokat mutatott be az MSI

Eco alaplapokat mutatott be az MSI

legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja