Három dimenzióba lép a Ratchet and Clank: All 4 One

2011. március 15.
2.2891
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sony csapata a tegnap esti órákban előkapta mókazsákjából a közel egy esztendővel ezelőtt bejelentett Ratchet and Clank: All 4 One-t, hogy a népszerű sorozat legújabb epizódjáról friss információt közöljön velünk.

Így megtudtuk, hogy az illetékesek teljes 3D támogatással kívánják megjelentetni majd Ratchet és Clank legújabb kalandját, amely bár nem egy világot megrengető bejelentés, de minden bizonnyal nagyon sok fanatikus örül neki.

A játékról érdemes tudni, hogy egy elsődlegesen a négy játékos kooperatív élményre fókuszáló darab lesz, amely a páratlan páros köré íródott sztorival rendelkezik. Az alkotásban leginkább ügyességünkre lesz nagy szükségünk, illetve a fentiek értelmében - természetesen csak opcionálisan - egy 3DTV-re is, ha szeretnék élvezni a Sony által frissen bejelentett lehetőséget. A Ratchet and Clank: All 4 One valamikor idén ősszel érkezik, méghozzá kizárólag PlayStation 3 konzolokra.
Ratchet and Clank: All 4 One-t, hogy a népszerű sorozat legújabb epizódjáról friss információt közöljön velünk.'>
1 hozzászólás

totyak

11 éve, 7 hónapja és 13 napja

Biztos sokan tolták 3D-ben, legalább 10 ember világszerte. Néha olyan nevetséges "extrákat" tudnak játékokba tenni. Akkor már csinálták volna meg úgy, hogy egy sima monitoron, ilyen piros-kék szemüveggel látszódjon 3D-snek.

válasz erre
Ratchet and Clank: All 4 One
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja