Három új Yakuza-játék is készül!

2017. augusztus 27.
4.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega tegnap este a tokiói Akihabara UDX Theaterben tartott event részeként minden fontos részletet megosztott a rajongókkal a Yakuza-sorozat jövőjével kapcsolatban, így megtudtuk, hogy jelenleg három új Yakuza-játék is készülődik már a háttérben.
 

Ezek közül az egyik a Yakuza Kiwami 2, amiről pletyka szintjén már a napokban lehullt a lepel, és konkrétan minden akkor elhangzott részlet igaz volt, ergo a nagyszerű Yakuza 2 PS4-exkluzív felújítását várhatjuk tőle a Dragon Engine-nek hála mai grafikával, irányítással, lehetőségekkel, frissített sztorival, aktivitásokkal, jobb hangokkal, és a sokak által kedvelt Goro Majima karakterével, aki egy új küldetés részeként csatlakozik a kampányhoz. Megjelenés december elején - legalábbis Japánban!

Nézd nagyban ezt a videót!A Sega ezen felül a sorozat két további epizódjáról is lerántotta a leplet, így érkezik a Yakuza Online és a széria teljes értékű folytatása, amit egyelőre még cím nélkül emlegettek. Mindkét alkotásban közös, hogy a Yakuza 6 történetét álmodják tovább, méghozzá egy vadonatúj hős, a 40 éves Kasuga Ichiban társaságában, akit Kazuhiro Nakatani kelt majd életre.

A Shin Yakuza név alatt emlegetett új nagy epizód egyébiránt kizárólag konzolra - bizonyára PS4-re - érkezik, azonban a Yakuza Online már PC-re és mobilokra jelenik meg valamikor 2018-ban, ingyen letölthető formában.4 hozzászólás

1000feri

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Sok lesz ez egyszerre

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 6 hónapja és 8 napja

Kva jó a hangulata mindegyiknek! Imádni fogom csak legyen itthon is!

válasz erre

Hentes

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

De jól néznek ki! Remélem mihamarabb jönnek hozzánk is!

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 6 hónapja és 9 napja

Nem aprózták el! Királyság!

válasz erre
Yakuza Kiwami 2
13.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaWickedSick profilja