Három új házzal bővít a Corsair

2016. november 23.
3.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Corsair mostanság nagy figyelmet fordított a játékosoknak szánt perifériák piacára, ugyanakkor nem feledkezett meg arról sem, hogy mivel szerzett magának hírnevet, nemrég pedig három új házat mutattak be.

Hatalmas innovációval ugyan nem találkozhatunk, de mindhárom ház minőségi darabnak tűnik. A Corsair Crystal Series 570X RGB egy edzett üveggel borított újdonság, mely csinos belsőt követel magának, amit három SP120 RGB-s ventilátor világít majd meg.

A Crystal Series 460X RGB nem sokban tér el a nagyobb testvértől, apróbb különbségeket vehetünk észre a külsőt tekintve. Belül ugyanúgy a csomag része a három SP120 RGB-s ventilátor az edzett üveg pedig szintén központba került a tervezéskor.

A Carbide Series 270R már egy jóval visszafogottabb darab, csak egy kis oldalsó részen tekinthetünk be a házba, amit piros LED-világítással szerelt ventilátor világíthat meg. Mindhárom modell hagyományos, ATX méretű konfigurációkhoz készült, hamarosan pedig a boltok polcaira kerülnek.
2 hozzászólás

totyak

8 éve, 16 napja

A két full üveges nagyon bejön, de én nem tudnám esztétikusan elhelyezni a belső részeket, akkor meg nem sok értelme van.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 16 napja

Na jó meg kell hagyni szép házak, de sajna mindegyik a látványra épít és az nekem a legutolsó szempont.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja