Három SIM fér el az Acer új mobiljában

2015. december 02.
2.4201
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az Acer nevét emlegetve főként a hordozható számítógépek és egyéb gépek juthatnak eszünkbe, ugyanakkor a vállalat már évek óta jelen van az okostelefonok piacán.

Hatalmas sikereket eddig még nem értek el, de egyre komolyabban veszik ezt a szektort. Nemrég egy középkategóriás androidos mobilt mutattak be, mely Acer Liquid X2 néven érkezik a piacra, méghozzá január környékén.

A készülék hardveres része igencsak megosztó, hiszen az 5,5 hüvelykes kijelző mindössze HD felbontású, ám alatta egy nyolcmagos MediTek megoldás és 3GB RAM kapott helyet. A legérdekesebb pont mindenképpen a 3 SIM fogadására alkalmas belső, ráadásul az összes képes fogadni az LTE hálózatot is.
6 hozzászólás

kpal

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Lassan az egész Eu simkártyáit tudom használni röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Mindig is szerettem volna, ha három különböző számon, de egy telefonon tudom intézni a k.rvákat, a drogokat és a teleshopot.

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Ez egyébként olyanoknak nagyon jó lehet akinek több készüléke is van mert mindegyik más szolgáltatóhoz tartozik. Azoknak nagyon megérős lehet.

válasz erre

sarakrael

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Majdnem mondtam, hogy kinek kellene már ilyen, de aztán rájöttem, hogy nekem 3 sim kártyám is van, csak különböző készülékekben, szóval elvégre nekem akár hasznos is lehetne röhögő smiley

válasz erre

1000feri

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

minek??

válasz erre

totyak

9 éve, 1 hónapja és 8 napja

Erre vártam évek óta, végre, végre. Enélkül nem is tudtam elképzelni az életem. Hála az égnek, hogy valaki ezt a piaci rést is betömte.

Na menjenek a fäszomba a sok szärságukkal, ilyet kitalálni, hogy valami újdonságot tudjanak felmutatni, eszem megáll.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja