Három óriási térképpel érkezik a State of Decay 2, amit később továbbiak követnek

2017. április 07.
3.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Undead Labs nagyszerű híreket közölt velünk az év legjobban várt zombis akciójátékáról, avagy a State of Decay 2-ről, amely az első résszel ellentétben nem egy, hanem rögtön három különböző pályát garantál majd számunkra már a megjelenéskor.

A készítők szerint azonban nem szükséges ezek méretei miatt aggódnunk, hiszen a három pálya mindegyike külön-külön olyan nagy lesz, mint az első State of Decay egyetlen helyszíne, egyszóval már a megjelenéskor legalább háromszor akkora terület vár minket, de a fejlesztők ígéretet tettek arra, hogy a későbbiekben továbbiak érkezhetnek még a játékhoz.

Az Undead Labs egyébiránt blogbejegyzésében elmondta, hogy azért nem egy nagy nyitott világot alkottak meg, mert így sokkal nagyobb változatosságot tudnak biztosítani, ezáltal a három pálya valóban gyökeresen eltér majd egymástól.

A State of Decay 2 egyelőre még nem rendelkezik megjelenési dátummal, de a Microsoft korábban több olyan utalást is tett rá, hogy idén szeretnék a boltokba küldeni PC-re és Xbox One-ra is.
State of Decay 2-ről, amely az első résszel ellentétben nem egy, hanem rögtön három különböző pályát garantál majd számunkra már a megjelenéskor.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 19 napja

Fura nekem a 3 különálló pálya. És hogy jutunk egyikről a másikra? Vagy ezt úgy képzeljem el, hogy megyünk egy nagy külső területen, aztán a sztori úgy hozza, hogy be kel menni mondjuk egy bevásárlóközpontba stb-stb.?

válasz erre

VaPe

7 éve, 7 hónapja és 20 napja

Na ez várós kis zombimóka lesz! mosolygó smiley

válasz erre

muki

7 éve, 7 hónapja és 20 napja

Első részt nagyon szerettem, még ha béna is volt kicsit.

válasz erre
State of Decay 2
7.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaGargameth profiljamarco profilja