Három nagyobb kiegészítőt kap a megjelenés után a The Division

2016. január 28.
3.8381
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft végre pontos információkkal szolgált azzal kapcsolatban, hogy milyen és mennyi extra tartalomra számíthatnak majd a rajongók a The Division premierje után.

Így kiderült, hogy lesz Season Pass, három nagy kiegészítő és rengeteg egyéb extra is, amelyek egy részét ingyenes frissítések formájában kapjuk meg, de az igazán nagy dolgok nyilván a három nagy expanzióban történnek majd.

Ezek sorban az Underground, a Survival és a Last Stand névre hallgatnak, és míg az elsőben egy vadonatúj terület nyílik meg New York földalatti világával a középpontban, és a másodikban a túlélésen lesz a hangsúly, addig a harmadikról jelenleg még szemernyi információnk sincsen.

Amint fentebb már elhangzott, a The Division mellé a rajongók egy Season Pass-t is beszerezhetnek majd maguknak, amelyben a fentebb megnevezett három kiegészítő mellett érkezik néhány extra is, ennek megfelelően egy exkluzív shotgun, egy teljes szettnyi ruha és fegyver skin, valamint speciális havi juttatások, ezáltal specifikus tartalmak és események egyaránt járnak majd a szezonbérlet megvásárlóinak.
7 hozzászólás

drift3r91

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Egyet kell értenem meg ez MMO vagy nem döntsék már el. Bocs haver te ide nem jöhetsz mert neked nincs meg ez a pályarész, hagyjuk már...
Pénznyeló cég az EA után #2

válasz erre

totyak

9 hónapja, 2 hete

Régen legalább arra ügyeltek, hogy csak az alapjáték kiadása után tájékoztassanak a később érkező dlc-kről. Lefogadom, hogy már kész is van mind a három, de hát minek betenni az alapjátékba, ha a sok "hülye" fizet érte külön is.

válasz erre

Imperator

9 hónapja, 2 hete

Kiváncsi vagyok azért mennyire nagyok ezek a kiegészítők, így név alapján sima horda módra meg hasonló játékmódra gondolok.

válasz erre

WarriorAutobot

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Csak az alapjáték is legyen tartalomban gazdag.

válasz erre

tommyka023

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ronalddo írta:
Ettől a jó hírtől függetlenül van még aki bízik a Ubisoftban?
én adok nekik egy esélyt. Ma délután meglátom, hogy mit is ad a játék és az alapján eldöntöm

válasz erre

Ronalddo

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Ettől a jó hírtől függetlenül van még aki bízik a Ubisoftban?

válasz erre

kpal

9 hónapja, 2 hete és 1 napja

Csak ne egy bazi nagy javítással kezdjen .

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

REVO profiljarDAVE profiljaWarriorAutobot profiljaMarduk profiljakadaj profilja