Három modellel debütál a Gigabyte GTX 1060 3GB széria

2016. augusztus 19.
4.6571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az NVIDIA nemrég hivatalosan is bemutatta a 3GB-os GeForce GTX 1060-as fejlesztését, mely a partnereknek is jó alkalmat adott arra, hogy a kissé unalmas grafikus kártya piacra rengeteg új modellt delegáljanak.
 

A bemutatás után nem sokkal a Gigabyte is leleplezte az induló modelljeit, melyekkel egészen ügyesen lefedték a piacon. A GTX 1060 Mini ITX OC 3GB egy kompakt, egy ventilátorral operáló, kissé felpöckölt kártya, mely kisebb konfigurációkban jöhet jól.

A GTX 1060 WINDFORCE OC 3GB már egy hagyományos modell, mely a gyártó WindForce 2X hűtési megoldását kapta meg, az órajeleken pedig szintén emeltek, így OC-módban majdnem 1800MHz-en ketyeg a kártya. A széria csúcsát a GTX 1060 G1 GAMING 3GB jelenti, mely megkapta a gyártó Spectrum LED világítását, illetve az órajeleket illetően 1847MHz-is felmegy a gyári adatok szerint, de természetesen még tovább húzható.
4 hozzászólás

kpal

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

ezekre nagyobb 3gb-nal tobb nem kell maga a gpu ki sem hasznalna .

válasz erre

totyak

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Valahogy nekem ez a 3Gb olyan furának tűnik. Biztos marhaság, de olyan érzésem van, mint régebben a prociknál, hogy amelyikben egy-két mag instabil volt, azokat lezárták és eladták egy olcsóbb kategóriában. Itt is azt érzem, hogy 4 Gb-osnak indultak ezek. De biztos butaság.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Én most elgondolkodtam hogy ilyet vegyek-e majd. Ha jobb mint egy 970-es akkor szerintem ez jobb vétel.

válasz erre

muki

5 éve, 7 hónapja és 17 napja

Elég bitangok még akkor is ha nem ezek a legjobb kártyák.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja