Három milliónál a Kingdom Come: Deliverance

2020. június 16.
8.0131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nem a legkiemelkedőbb játék volt a sorban a Kingdom Come: Deliverance, sőt kifejezetten nem is nagyon lehet többnek nevezni egy szimpla korrektnél, mégis olyan szinten felhívta magára egyediségével a figyelmet, hogy ez a mai napig kifizetődik.

Konkrétan most jött a Deep Silver és a Warhorse Studios jóvoltából a friss hír a szóban forgó alkotás eladásai számairól, melyek nyíltan kimondják, hogy a Kingdom Come: Deliverance esetében immáron három millió eladott példányról beszélhetünk, minden platformot egységesítve.

Ennek örömére ingyen lesz nyúzható a játék a Steamen június 18-22 között, szóval ha szeretnél tenni vele egy próbát, akkor soha jobb alkalom nem lesz erre. A Warhorse közben nekiállt egy új programot fejleszteni, és ezenfelül új tagokat is keresnek a brigádba, a cél pedig úgy szól, hogy jövő évig 180-an lesznek.
Kingdom Come: Deliverance, sőt kifejezetten nem is nagyon lehet többnek nevezni egy szimpla korrektnél, mégis olyan szinten felhívta magára egyediségével a figyelmet, hogy ez a mai napig kifizetődik.'>
2 hozzászólás

Ronalddo

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Nekem annak idején is nagyon bejött. mosolygó smiley Mai napig tolom.

válasz erre

VaPe

4 éve, 2 hónapja és 3 napja

Azért az nem rossz szám.

válasz erre
Kingdom Come: Deliverance
15.399 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja