Három GTX 1030-as modellel indít az EVGA

2017. május 18.
4.3621
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az EVGA mindig is az elsők közé tartozik, ha új NVIDIA grafikus kártyákról van szó, nemrég pedig a legalsó szegmensben bővített a partnerük, így a vállalat mérnökeinek komoly fejfájást okozhatott, hogy mégis miben különbözik majd az újdonságra épülő rengeteg kártyájuk.

Nos, nem sok mindenben, de azért így is sikerült rögtön három GTX 1030-as modellel ellenállniuk. Az alacsony profilú megoldás mellé ugyanis érkezett egy egy slotos és egy passzív hűtéses változat is, vagyis kompakt és halk kártyákról beszélhetünk.

Persze hatalmas erőt nem kell kordában tartani, hiszen a GTX 1030 leginkább a processzorokban található IGP-ket váltja ki és kínál náluk akár kétszer nagyobb erőt. Mindhárom kártya 2GB GDDR5 memóriát és G-SYNC támogatást kínál, a kimenetek terén pedig HDMI és DVI áll csak a vásárlók rendelkezésére.
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Nem tudom játékra mennyire alkalmas, szerintem csekély mértékben, mert ugye hiába 2Gb memória, ha egyébként erő nem társul mellé. 2Gb és 2Gb között is nagy különbségek lehetnek.

válasz erre

Bvektor

7 éve, 6 hónapja és 6 napja

Elnézést, hogy ilyenekkel kötözködök de most harmadjára van rosszul írva a név. GT, nem GTX. Még ott is van a képen mind a 3 kártyán és nagy fehér betűkkel. És azaz X jelöli, hogy játékra van tervezve nem multimédiára. Ez a kártya pedig nem arra van.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja