Három gamescom 2016 trailert is bezsebelt a Watch Dogs 2

2016. augusztus 17.
3.0791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft nem aprózta el a Watch Dogs 2 kölni jelenlétét, ezáltal a gamescom 2016 alkalmából rögtön három mozgóképpel is gazdagodott az ígéretes nyitott világú akciójáték.

Ennek köszönhetően alaposabban is megismerkedhetünk a többjátékos móddal, ezáltal míg az első mozgóképen a kooperatív lehetőségek és a PvP kapták a központi szerepet, addig a másodikon a kooperatív és kompetitív káoszból kapunk egy kis ízelítőt a nyitott világ tükrében.

Az utolsó mozgókép ezen felül leginkább a merch-vadászoknak szolgál jó hírrel, a Ubisoft ugyanis bejelentette a Ubicollectibles következő darabkáját, avagy a DedSec csapatának anarchista és törvényen kívüli hackerét, akit Wrench néven ismerhetünk majd a Watch Dogs keretein belül, sőt mi több, külön szoborként akár már szobánk ékességévé is tehetjük.

Nézd nagyban ezt a videót!







Watch Dogs 2 kölni jelenlétét, ezáltal a gamescom 2016 alkalmából rögtön három mozgóképpel is gazdagodott az ígéretes nyitott világú akciójáték.'>
4 hozzászólás

kpal

8 éve, 4 hónapja és 1 napja

remelem normalisan dolgoznak a sraok es nem egy bughalmaz lesz.

válasz erre

totyak

8 éve, 4 hónapja és 2 napja

Szép, traileren szép. Bár mondjuk szerintem egy GTA V is néz ki így, csak az már 3 éves. Az első rész is csak traileren volt szép sajnos. Aztán a gépigénytől a pc-sek egy jórésze megint dob majd egy hátast.

válasz erre

Terminator

8 éve, 4 hónapja és 2 napja

Nem aprózzák el ezt a játékot. Lehetett rá számítani hogy a második rész nagyon király lesz, úgy tűnik ez be is jön.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 4 hónapja és 2 napja

A két figura nagyon tetszik.
A többi videóból nekem csak az jött le hogy a víz alá még szerintem most se tudunk lemerülni és az autók törésmodellje se sokat változhatott...

válasz erre
Watch Dogs 2
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2016
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profilja