Három DLC-vel érkezik a Wolfenstein II: The New Colossus Season Pass

2017. július 27.
3.6831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda ma délután bejelentette, hogy The Freedom Chronicles alcímmel egy három DLC csomagból álló szezonbérlet is érkezik majd a megjelenés után a Wolfenstein II: The New Colossus-hoz, ezáltal már most készíthetjük pénztárcánkat az extra tartalmakért.

A vásárláson pedig valóban érdemes lesz elgondolkodni, hiszen mindhárom bővítmény egy kisebb mini-kampányt takar majd, ezáltal például a The Adventures of Gunslinger Joe című első DLC-ben Joseph Stallion irányításával az lesz a célunk, hogy Chicago romjai között áttörjünk a német vonalakon és eljussunk a világűrbe.

A The Diaries of Agent Silent Death című második kiegészítőben egy Jessica Caliant nevű egykori bérgyilkos felett vehetjük majd át a kontrollt, akivel a nácik egy titkos kaliforniai bázisára kell behatolnunk, míg a The Amazing Deeds of Captain Wilkins DLC-ben Gerald Wilkins-t, az amerikai hadsereg egyik hős kapitányt irányítva egészen Alaszkáig utazunk, ahol meg kell akadályoznunk a nácikat a Fekete Nap Hadművelet végrehajtásában.

A Season Pass három DLC-je mellett a Bethesda bejelentette a The Freedom Chronicles: Episode Zero című expanziót is, ami előrendelői ajándékként jár majd a rajongóknak, és konkrétan a szezonbérlet sztorijait alapozza meg, így itt ismerkedhetünk meg először a három főhőssel egy nagy bevezető küldetés részeként.

A Wolfenstein II: The New Colossus október 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.
Wolfenstein II: The New Colossus-hoz, ezáltal már most készíthetjük pénztárcánkat az extra tartalmakért.'>
4 hozzászólás

VaPe

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Valami nagyon olcsó konstrukcióban lenne jó.

válasz erre

totyak

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Basszus, ezek nagyon jól hangzanak, de nagyon rühellem, hogy pluszban kell fizetni értük. Lehet, hogy nekem csak az alapjáték csúszik be.

válasz erre

fighterlaci

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Zsí! mosolygó smiley Nagy game lesz az eddigiek alapján!

válasz erre

Direktor

7 éve, 3 hónapja és 21 napja

Lesz tartalom, az nem is kérdéses. Nagyon várom!

válasz erre
Wolfenstein II: The New Colossus
18.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja