Harmonix: a Dance Central felülmúlja a Rock Band 3-at?

2011. március 01.
3.8941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Annak ellenére, hogy a Guitar Hero sikersorozat az Activision döntése által semmivé foszlott, a Harmonix nem roskadt magába, mi több, irigylésre méltó derülátással tekint a közeljövőbe.

Hogy miért ez a váratlan optimizmus? Nemrég derült fény arra, hogy a Harmonix-féle Dance Central Xbox-os kiadása túlszárnyalta a Rock Band 3 eladási rátáját a kiskereskedelemben. Három hónappal a controller-free táncikolós játék kiadása után már több, mint 1.2 millió Xbox-os példányt sikerült értékesíteni Észak-Amerika-szerte, érthető hát az önfeledt vigyor a cég főfejesének, Alex Rigopulos arcán:

"Ez az egyik legpazarabbul értékesített Kinect játék, és jelenleg a Kinect az egyik legnagyobb sikernek örvendő termék az egész videójáték-ipar területén. Ezért igen csak meglepett minket a Dance Central túlsó parton nyújtott teljesítménye."

Rigopulos továbbá azt is mondta, hogy rendkívül örülnek a Harmonix "új kezdetének", elárulva ezzel együtt azt, hogy a cég legnagyobb fejlesztőgárdája már dolgozik a folytatáson, noha a Harmonix atyaúristene nem bólintott rá azon nyomban. Az interjú végén még hozzátette, hogy "elképesztő anyagi javak" állnak rendelkezésre, hála a Rock Band közel- és távoli jövőben történő közreműködésének.
1 hozzászólás

lacyboy

14 éve, 3 hónapja és 10 napja

Hát nekem a Demó alapján nemjött be elég ha csak oda "nyúlsz" ami megvan jelölve nem kell leutánozni a táncot. De persze ez lehet a telejsben máshogy van meghát én easyben próbáltam.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja